Javni oglas za osposobljavanje i uređenje poljoprivrednog zemiljišta

Objavljeno: 29. 3. 2016 u 14:11h

Predmet javnog oglasa je dodjela sredstava za osposobljavanje i uređenje poljoprivrednih zemljišta koja su degradirana, zapuštena, koja su lošijeg kvaliteta ili su neplodna; za popravku i poboljšanje plodnosti zemljišta i za provođenje protiverozivnih mjera ili melioracija poljoprivrednog zemljišta slabijeg kvaliteta.

Pravo učešća imaju fizička lica sa prebivalištem na ruralnom području grada Banje Luka i preduzetnici sa sjedištem na ruralnom području grada koji ispunjavaju opšte uslove.

Maksimalna sredstva koja može ostvariti kandidat utvrđuju se u visini 60% od vrijednosti projekta, a ne mogu biti veća od 6.000 KM po projektu.

Javni oglas ostaje otvoren do 18. aprila 2016. godine.

Prijave, sa potrebnom dokumentacijom, zainteresovani mogu dostaviti na adresu Odjeljenja za privredu Gradske uprave Grada Banja Luka, Trg srpskih vladara broj 1.

Sve potrebne informacije u vezi sa ovim oglasom mogu se dobiti u Gradskoj upravi Grada Banja Luka, u vremenu od 08:00 do 16:00 časova u kancelariji broj 308 ili putem telefona broj 051 244 444/lokal 851.

Kompletan javni oglas možete pogledati ovdje.

Za više informacija obratite se na kontakt: [email protected]

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/javni-oglas-za-osposobljavanje-i-uredenje-poljoprivrednog-zemiljista/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot