Banjalučki vitez: Spacio macu zarobljenu na drvetu! (Foto)

Objavljeno: 22. 3. 2016 u 09:18h

Nesvakidašnja situacija zbila se proteklog vikenda u banjalučkom parku Mladen Stojanović – jedan mladić se popeo na drvo, na visinu od 15-tak metara, da bi spasio mačku koja je od straha ostala zarobljena na granama!

m1

Vlasnica mačke je uz pomoć članova Udruženja za zaštitu životinja “Kerber” pokušala da prizove svoju ljubimicu da siđe sa drveta, pozvani su i vatrgosaci, ali nisu željeli da se odazovu i izađu na teren.

m2

“Tri sata smo pokušavali da je dozovemo da siđe. Mamili smo je hranom, tresli smo drvo, ali ništa. Tri sata smo proveli prizivajući ovu lutalicu. Onda je naišao jedan momak sa djevojkom. Šetali su parkom i on je ponudio da se popne i bezbjedno spusti mačku. Baš nas je oduševio, jer je drvo baš visoko. Uglavnom, mačka je spašena”, rekao je Pressu Goran Milojević iz “Kerbera”.

m3

Momak, čije ime nismo uspjeli da saznamo, pobrao je simpatije mnogih, a po društvenim mrežama ga već nazivaju vitezom. Ljubitelje životinja je primjer ovog momka oduševio.

“Ako je i želio da zadivi svoju djevojku, dobro je uradio. Bilo bi nam puno bolje da imamo više ovakvih vitezova”, bio je jedan od komenatara.

m4

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucki-vitez-spacio-macu-zarobljenu-na-drvetu-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot