Mještane Krfske ulice u Banjaluci brinu nezavršeni radovi

Objavljeno: 16. 3. 2016 u 10:15h

Radovi na kanalizaciji u Krfskoj ulici u naselju Obilićevo, koji su počeli prije nekoliko mjeseci, još nisu završeni, a veći dio trotoara je prokopan i neprohodan, tako da pješaci taj dio moraju zaobići i hodati po saobraćajnici.

Prema riječima mještana, nekoliko dana mjesto nije bilo ni označeno znakom upozorenja, a iskopina je duboka, te su strahovali da bi se neko mogao povrijediti.

“Šta je potrebno – da neko upadne i polomi se pa da radovi budu privedeni kraju? Tek prošle sedmice su ogradili trakom”, kazala je Mira K., penzionerka.

Govore i to da starijim mještanima nije lako zaobilaziti ovu lokaciju i izlaziti na prometnu saobraćajnicu, te se pitaju ko je odgovoran i zašto je izvođač radova ostavio ovako stanje.

“Ovo traje već nekoliko mjeseci i nikako da završe radove, a problem je što su baš raskopali nasred trotoara. Koliko se sjećam, odavde su uklonjena i neka stabla i na kraju ovog dijela trotoara je nabacana zemlja i ostaci asfalta pa sve liči na odlagalište otpada”, kazala je jedna majka koja s bebom u kolicima mora da šeta saobraćajnicom.

Iz Savjeta mjesne zajednice Obilićevo II nisu upoznati s ovim radovima u Krfskoj ulici.

“Nemamo informaciju koji su radovi izvođeni, niti zašto nisu završeni”, rekao je Vanja Janča, predsjednik Savjeta MZ Obilićevo II.

Iz Gradske uprave saopštili su kako je nastavak radova u Krfskoj ulici počeo proteklih dana, ali i kako je izvođenje uslovljeno vremenskim prilikama. Navode i kako je dio gdje je izvršeno polaganje cijevi saniran, te da je ostao dio trotoara na kojem radovi još nisu završeni.

Radove izvodi preduzeće “Esperanza company” Banjaluka.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/mjestane-krfske-ulice-u-banjaluci-brinu-nezavrseni-radovi/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot