Iskaz svjedoka tužilaštva: Silovana Banjalučanka nađena polugola u magacinu

Objavljeno: 16. 3. 2016 u 13:29h

Banjalučanka Z.P. koju su prema optužnici Okružnog tužilaštva silovali Hajrudin Barjaktarević i Izet Hasanović iz Gradiške pronađena je polugola da ležu u magacinu u noćnom klubu “Kraš”, izjavio je svjedok tužilaštva.

Iskaz svjedoka tužilaštva, bivšeg radnika obezbjeđenja u ovom klubu, Nikole Gljivice, pročitan je juče u banjalučkom Okružnom sudu, jer on nije mogao da dođe s obzirom na to da je nepokretan. Gljivica je u iskazu još kazao da Z. P. prije nego su je našli u magacinu dolazila u kancelariju u klubu gdje su bili oba optužena, Vlado Raca te specijalni policajac Dragoslav Bošković i on, piše Glas Srpske.

“Tu djevojku i njenu drugaricu dovezao je Bošković i one su radile promociju pića. U neka doba vidjelo se da su pijane. Z. P. je zvala Hajrudina da s njom izađe iz te kancelarije i on je nakon nekog vremena pristao. Kada su oni otišli nakon nekog vremena Bošković je izašao, a kada se vratio pitao je gdje je Z. P. Rekao sam mu da je negdje u lokalu”, izjavio je Gljivica.

U njegovoj izjavi se još navodi da je kasnije dok je išao do toaleta vidio da Z. P. leži u magacinu sa skinutim donjim vešom, ali da ne zna ko ju je skinuo.

Prema optužnici, Barjaktarević i Hasanović su obljubu počinili nad Z. P. 7. juna 2013. godine u noćnom klubu “Kraš” u Gradišci. Zbog osjetljivosti slučaja detalji optužnice nisu javno objavljeni. U ovom slučaju zbog pomaganja učiniocu krivičnog djela bili su uhapšeni bivši pripadnici Specijalne jedinice policije MUP-a RS Bojan Marić i Dragoslav Bošković. Oni su bili svjedoci u ovom slučaju i izjavili su da je ta prijava protiv njih u tužilaštvu odbačena.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/iskaz-svjedoka-tuzilastva-silovana-banjalucanka-nadena-polugola-u-magacinu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])