Banjaluka: Pušten u rad terminal “Malta”

Objavljeno: 11. 3. 2016 u 11:13h

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović danas je u ovom gradu pustio u rad novi terminal “Malta” za autobuse u prigradskom saobraćaju, za čiju gradnju je utrošeno više od 200.000 KM.

Gavranović je istakao da je novoizgrađeni terminal za prigradski saobraćaj moderan i funkcionalan.

“Do sada je terminal za prigradski saobraćaj bio kod `Medicinske elektronike`, što je predstavljalo problem zbog komplikacija u saobraćaju u užoj gradskoj zoni. Njegovim izmještanjem rasteretili smo dio saobraćajnica u centru Banjaluke”, rekao je novinarima Gavranović.

On je napomenuo da izgradnja terminala nije bila obaveza grada Banjaluka, nego prevoznika. Predstavnik prevoznika Goran Starčević rekao je da je zadovoljan što je u Banjaluci pušten u rad novoizgrađeni terminal “Malta”.

“Putnici neće imati velikih problema zbog izmještanja terminala, koji je sada moderan i funkcionalan”, rekao je Starčević.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-pusten-u-rad-terminal-malta/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])