Banjaluka bogatija za 14 beba, imamo i blizance

Objavljeno: 11. 3. 2016 u 10:04h

Centar javne bezbjednosti Banjaluka:

  • Krivičnih djela 8, javni red i mir narušen jednom
  • Šest saobraćajnih nezgoda, dvije s posljedicama po lica u kojima su tri lica lakše povrijeđena

Hitna pomoć:

  • Pregledano je 62 odraslih pacijenata i 28 djece, a obavljeno je 21 kućne posjete.

Porodilište:

  • U Kliničkom centru na odjelu za akušerstvo obavljeno je 13 poroda, rođeno 14 beba, 9 djevojčica i 5 dječaka.

Vatrogasna brigada:

  • Imala je 2 intervenciju.

Elektrokrajina:

  • Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno.

Planirana su sledeća isključenja:

  • U vremenu od 09,00 do 14,00 časova dijelovi ulica: Krajiških brigada, Ranka Šipke, Vojvođanska i Nenada Kostića, te dio naselja Ramići
  • U vremenu od 08,00 do 11,00 časova dio ulice Save Mrkalja

Vodovod:

Snabdijevanje Grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Zbog izvođenja radova na prepriključenju potrošača na novoizgrađenu vodovodnu mrežu u periodu od 08.03. – 18.03.2016. godine, a u vremenskom periodu od 08:00 – 20:00 časova, mogu se očekivati poremećaji u vodosnabdijevanju potrošača u sljedećim ulicama: Vojvode Momčila, Branka Majstorovića, Meše Selimovića, Zmaj Jovina, Braće Mažar i majke Marije i Bulevar Cara Dušana.

Prognoza vremena za Banjaluku:

Oblačno sa kišom. U prvom dijelu dana kiša će biti jača a popodne i uveče padavine polako slabe. Vjetar slab sjeverozapadni. Jutarnja temperatura vazduha oko 5°C, a najviša dnevna oko 7°C.

Izvor: mojkontakt.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-bogatija-za-14-beba-imamo-i-blizance/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot