Bogata ponuda osmomartovskih poklona

Objavljeno: 6. 3. 2016 u 12:56h

Kako se bliži Dan žena, 8. mart, raste i potražnja za poklonima namijenjenim nježnijem polu. Tako je na Trgu Krajine postavljeno 35 prodajnih štandova sa kozmetičkim i drugim proizvodima kojima stanovnici Banjaluke mogu da obraduju dame.

“Ponuda je raznovrsna i za svakog ima ponešto. I muškarci i žene dolaze da kupuju, ali i da se raspitaju za cijene poklona jer novac danas diktira sve. Mi smo zadovoljni prodajom i ona se polako zahuktava kako se bliži 8. mart” rekla je jedna od prodavačica na Trgu Krajine koja nije željela da joj objavimo ime.

Zainteresovani tako po povoljnim cijenama na Trgu Krajine pored raznih vrsta kozmetičkih preparata mogu da kupe i ručne radove, jastuke u obliku srca, prigodne igračke, knjige, nakit, marame…

Zadovoljan prodajom je i jedan od prodavaca ručnih radova, pa kaže da prodaja uoči 8. marta solidno ide.

“Na mom štandu su ručni radovi koje je izradila moja majka. To su uglavnom ukrasne kutije za nakit, flaše, ukrasni zidni satovi i neki od elemenata koje domaćice koriste u kuhinji. Kutije za nakit koštaju od tri do 20 KM, a flaše i ukrasni zidni satovi 10 KM” rekao je ovaj prodavac.

Na jednom od najvećih štandova prodavac Milorad Š. očekuje veću navalu kupaca dan-dva prije i na sam 8. mart.

“Naš narod uvijek čeka posljednji dan. Tada ću nabaviti i ruže i karanfile, jer se ranije ne isplati. Kod mene se za sada najbolje prodaju jastuci u obliku srca na kojima su ispisane poruke. Oni koštaju od tri do 20 KM – kazao je Milorad Š.

I cvjećare i parfimerije su pripremile bogatu ponudu, pa tako neke od njih kupcima nude sniženja i širok asortiman kozmetike i cvjetnih aranžmana.

U jednoj od gradskih parfimerija kažu da su snizili cijene šminke i parfema, te da nude i razne vrste setova po veoma povoljnim cijenama.

“Pojedini parfemi koji su ranije koštali od 35 do 50 KM sada se mogu kupiti za 13 KM. To su uglavnom parfemi pristupačnijih linija sa potpisom poznatih zvijezda. Recimo, parfem “Selin Dion”, koji je koštao oko 40 KM, sada košta 12,90 KM. Poklon setovi u kojima su uglavnom kreme, kupke, losioni ili nešto od šminke koštaju od četiri do 30 KM” kazali su u ovoj parfimeriji.

U jednoj od gradskih cvjećara kažu da se za 8. mart najviše prodaju ruže i orhideje.

“Buket orhideja košta oko 30 KM, dok bukete ruža prodajemo po cijeni od 10 do 50 KM. Cijena jedne ruže je 3,50 KM. Prodaje se dosta i šareno poljsko cvijeće, a ne moramo ni da napominjemo da za 8. mart u cvjećarama najviše pazare muškarci” kazali su u ovoj cvjećari.

101 ruža

Cvjećare imaju u ponudi ekskluzivne luksuzne bukete, od kojih je najpopularniji aranžman od 101 ruže.

“Dešava se da mladići djevojkama kupuju za 8. mart ovako skupocjene bukete. Za ovu vrstu poklona potrebno je izdvojiti oko 400 KM” rekli su u “Kameliji”.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/bogata-ponuda-osmomartovskih-poklona/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot