Romantičan prizor u Boriku: Još jedna originalna prosidba? (Foto)

Objavljeno: 22. 2. 2016 u 11:55h

Čitalac portala ATV-a poslao je fotografije zabilježene jutros u banjalučkom naselju Borik.

Na fotografijama “sve pršti od ljubavi”: oslikana srca na pješačkoj stazi uz Vrbas (nasuprot “Kastre”), baloni na drvetu i td. U pitanju je ljubav, a namjera je čitaocu ipak nepoznata.

Moguće je da će se desiti ili već jeste još jedna originalna prosidba. Ili je možda simpatijin rođendan.

Ispostavilo se da je u pitanju “nepoznati” obožavalac, budući da je na Facebook stranici “Spotted Banja Luka” osvanuo post sa sličnim fotografijama i sljedećim tekstom:

“Poznajem je. Ali samo sam htio reći koliko je posebna… Njoj pokazujem stalno a evo da podijelim i vama… Jer tu mi je kod vas kada bih god došao bilo prelijepo ! Sjedili smo tu…

Pokazao sam joj te noći zvijezdu koja nosi njeno ime… Tako sinoć mi kaže: “Joj, baš mi krivo kako nismo napisali nešto tu…”

Tako bih sinoć iz Novog Sada, kada bi ona zaspala, sjeo u auto i došao u Banjaluku, došao do Vrbasa, našao našu klupu, naše drvo… Eto ti tragovi bleso jedna. Valjda ce zalutati i vidjeti. Ja sam samo zbog toga došao da znaš. Jesam lud ali za tobom.

MT”

Pogledajte fotografije!

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/romantican-prizor-u-boriku-jos-jedna-originalna-prosidba-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])