Banjaluka: Kamere evidentirale 35.972 prekršaja

Objavljeno: 14. 2. 2016 u 08:26h

Pet stacionarnih radarskih sistema na području grada evidentiralo je u toku 2015. ukupno 35.972 prekršaja, a najčešće su registrovana prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila.

“Na raskrsnici Bulevara vojvode Petra Bojovića i Bulevara vojvode Živojina Mišića učinjena su 1.654 prekršaja”, kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova RS.

U ulici Krajiških brigada zabilježeno je 4.314 prekršaja. Najviše prekršaja evidentirao je stacionarni radarski sistem u naselju Lazarevo, koji je zabilježio 18.826 prekršaja. Stacionarni radarski sistem u Zelenom viru i na raskrsnici Bulevara Srpske vojske i ulice Olimpijskih pobjednika u funkciji je od 1. novembra 2015, a na ova dva radarska sistema zabilježeno je 11.178 prekršaja u 2015.

“Na raskrsnici Bulevara Srpske vojske i ulice Olimpijskih pobjednika učinjeno je 3.899 prekršaja, dok je radar u Zelenom viru zabilježio 7.279 prekršaja”, rekli su u MUP-u RS.

U januaru 2016. ovi sistemi evidentirali su 3.893 prekršaja.

“U ulici Krajiških brigada učinjeno je 540 prekršaja, dok je u Zelenom viru zabilježeno 2.327 prekršaja. Na raskrsnici Bulevara Srpske vojske i ulice Olimpijskih pobjednika učinjeno je 1.026 prekršaja”, kažu u MUP-u RS.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-kamere-evidentirale-35-972-prekrsaja/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot