Banjaluka: Pijani inspektor nezakonito naplatio kaznu

Objavljeno: 13. 2. 2016 u 08:26h

Inspektor Poreske uprave RS M. B. prijavljen je banjalučkom Okružnom tužilaštvu jer je nezakonito naplatio kaznu od 180 KM od jednog poreskog obaveznika.

Iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka je saopšteno da ga terete da je počinio krivično djelo zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja.

“Ovaj radnik Poreske uprave RS je prekoračio granice ovlašćenja, jer je nakon radnog vremena, bez službenog naloga Uprave, kontrolisao dva poreska obveznika na području Banjaluke. Tom prilikom od jednog obveznika je uzeo novac”, saopšteno je iz policije.

Nezvanično se saznaje da je inspektor u momentu kada je počinio ovo djelo bio pijan.

“Došao je u jedan ugostiteljski objekat gdje je sa prijateljima popio malo više i nije dobio račun. Naljutio se, pa je onako pijan tražio račun, a onda je to ponovio i u drugom objektu te je od jednog od njih dvojice naplatio i kaznu”, rekao je izvor blizak istrazi. Navodno se radi o inspektoru sa kojim ranije nije bilo problema.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-pijani-inspektor-nezakonito-naplatio-kaznu/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot