Banjaluka: Počela sanacija klizišta u Srpskim toplicama

Objavljeno: 12. 2. 2016 u 10:41h

Radovi na sanaciji klizišta u ulicama Uroša Drenovića i Braće Miletić u mjesnoj zajednici Srpske toplice počeli su zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama.

“Za klizište u ulici Uroša Drenovića izdvojeno je 55.000 KM, a za klizište u ulici Braće Miletić 43.000 maraka”, ističu u Odjeljenju za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja.

Na klizištu u ulici Uroša Drenovića do sada je izgrađena potporna konstrukcija, a u toku je izrada saobraćajnice. U ulici Braće Miletić završen je dio potporne konstrukcije i narednih dana će se raditi na saobraćajnici.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 97.990 KM, a preduzeće “Niskogradnja” iz Laktaša ima rok od 40 dana za završetak posla. Ubrzo bi trebalo da počne sanaciji još tri klizišta, i to u Debeljacima, Karađorđevoj i Bilećkoj ulici. Ukupna vrijednost ovih radova je 137.000 KM.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-pocela-sanacija-klizista-u-srpskim-toplicama/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])