Tuča u restoranu u Banjaluci: Kuvajćani prevrtali inventar pa dobili batine

Objavljeno: 5. 2. 2016 u 08:39h

Tri državljanina Kuvajta privedeni su juče, jer su pijani isprevrtali inventar u restoranu “Rojal plaza”, koji se nalazi u okviru hotela “Palas” u centru Banjaluke, nakon čega je došlo do naguravanja i tuče sa osobljem restorana i Goranom Ćulumom (72) iz Banjaluke, koji je takođe priveden.

Kako saznaje Press, cijeli slučaj odigrao se u srijedu oko 10 sati, a osim Ćuluma, policija je privela Kuvajćane Abdulrahema Alrashidija (44), Lojermagida Alrashidija (26) i Naufa Alrashidija (41), koji su u tuči izvukli deblji kraj pa im je u Domu zdravlja u Banjaluci ukazana ljekarska pomoć.

“Policiji je prijavljeno da su tri strana državljanina u restoranu “Rojal plaza” narušavali javni red i mir bezobzirnim ponašanjem, kao i da su fizički napali osoblje restorana. Došlo je do tuče i naguravanja, a potom se u sukob umiješao jedan Banjalučanin, koji je fizički nasrnuo na trojicu stranaca. Svi su pozvani na ispitivanje u Policijsku stanicu Centar, a o svemu je obaviještena i banjalučka kancelarija Službe za poslove sa strancima. Protiv svih učesnika biće sprovedene zakonom propisane mjere, a okolnosti tuče još utvrđujemo”, rekla je portparolka CJB Banjaluka, Marija Markanović.

Nezvanično se saznaje da su pijani Kuvajćani izazvali incident kada su počeli da prevrću inventar u restoranu. Osoblje je uspjelo da ih otjera u hodnik, a onda se u sukob umiješao Ćulum i nasrnuo na turiste. Iako je bilo jutro, u policiji se saznaje da je Abdulrahem Alrashidi od alkohola jedva stajao na nogama i po dolasku u policiju mu je pozlilo, zbog čega je prevezen do Službe hitne medicinske pomoći.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/tuca-u-restoranu-u-banjaluci-kuvajcani-prevrtali-inventar-pa-dobili-batine/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])