Banjaluka: Gradsko groblje jedino kažnjeno zbog nečišćenja snijega

Objavljeno: 20. 1. 2016 u 10:30h

Od svih preduzeća, ustanova, institucija i građana, jedino je “Gradsko groblje” u proteklom periodu kažnjeno zbog neočišćenog snijega.

Kako su rekli u Gradskoj upravi, svi nalozi Komunalne policije su ispoštovani osim u slučaju “Gradskog groblja”, kojima je zbog nečišćenja snijega ispred poslovnog prostora izdat prekršajni nalog.

“Dužnost svih stanovnika, vlasnika individualnih i kolektivnih stambenih objekata, kao i poslovnih objekata u gradu je da ispred svojih ulaza očiste snijeg”, poručili su u Gradskoj upravi.

Prema riječima direktora ovog komunalnog preduzeća Nedeljka Milakovića, groblje na Pobrđu nije bilo očišćeno na Božić i kazna u iznosu od 3.500 maraka u roku je plaćena.

“Drago mi da je grad za vrijeme obilnih snježnih padavina kompletno bio očišćen od snijega, kao i, između ostalog, sva druga preduzeća lokalnog, republičkog i državnog nivoa”, rekao je Milaković. Dodao je da su sutradan imali četiri sahrane, kada su svi prilazi i staze kroz groblje bili očišćeni.

Većina stanovnika ne može da vjeruje da je samo jedno preduzeće kažnjeno zbog neočišćenog snijega na prilazima u objekte.

“Smiješno! Prije bih rekla da je situacija obrnuta, da je samo jedno ili nijedno preduzeće prošlo nekažnjeno. U vrijeme snježnih padavina niti trotoari niti saobraćajnice nisu bili očišćeni, a kamoli prilaz nekom objektu, ustanovi ili stambenoj zgradi”, rekla je penzionerka Tanja Tomašević.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-gradsko-groblje-jedino-kaznjeno-zbog-neciscenja-snijega/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])