Banjalučani organizovani na Fejsu kreću u “Desant na banjalučke mostove”

Objavljeno: 9. 1. 2016 u 13:55h

Banjalučanin Tihomir Dakić na Fejsbuku je organizovao događaj “Desant na banjalučke mostove” u cilju okupljanja što većeg broja Banjalučana, a namjera je da zajedno očiste snijeg sa trotoara mostova, koji su već šesti dan gotovo neprohodni.

Njegovu poziv prenosimo u cjelosti:

“Drugarice i drugovi, više se ne može čekati. Danas je već 6. dan kako pješačke staze na banjalučkim mostovima nisu očišćene i zakrčene su još uvijek snijegom.

Kako sam vidio po komentarima na FB i Twiteru, mnogo vas je nezadovoljnih koji bi da mjenjaju stvari oko sebe. Sa druge strane od Gradske uprave Banjaluka, se nemojte nadati da će organizovati čišćenje snijega. Neka, i ne moraju, sami ćemo. Poslije ćemo im dostaviti fakture sve na kamaru.

Braćo i sestre, sutra je taj dan, kada su najavili da će biti 12 stepeni i kada je idealno vrijeme za čišćenje snijega. Krenimo sa čišćenjem mostova i ako stignete očistite i prilaze njemu i pješačke prelaze.

Plan je sljedeći:

Okupljanje u 12.00 časova i čišćenje traje do 15.00 časova, a ako vam se baš svidi možete i nastaviti.

Plan okupljanja je takav da svako dođe na most koji mu je bliži.

– Raja sa Starčevice i okoline – Rebrovački most
– Raja sa Mejdana – Gradski most i Zeleni most
– Raja iz Borika – Venecija most
– Raja iz Šehera – Šeherov most i viseći most

SNIJEG BACAJTE U VRBAS!!!

Izađite i pokažite da vam je stalo do ovog grada i da želite promjene, jer Banjaluka nije samo centar grada.

Vidimo se i družimo se!!!”.

Pogledajte link:

Desant na banjalučke mostove

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucani-organizovani-na-fejsu-krecu-u-desant-na-banjalucke-mostove/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])