Nakon snježnih nanosa Banjalučani muku muče sa smećem (FOTO)

Objavljeno: 6. 1. 2016 u 13:52h

Banjalučani su proteklih dana muku mučili sa neprohodnim ulicama i trotoarima, ali nakon što su zimske službe očistile sniježne nanose za stanovnike najvećeg grada Srpske stigle su novi problemi.

Deponije smeća u pojedinim dijelovima grada, među kojima je i Dragočaj.

smece bl1

Naime, iako su, kako je za naš portal saopštio jedan Banjalučanin ulice prohodne, ekipe „Čistoće“ juče nisu reagovale i odvezle smeće na deponiju.

Građani se pitaju kakav razlog za oavakav nemar imaju nadležne službe, s obzirom da su sniježni nanosi raščišćeni.

„Znamo da radnici „Čistoće“ imaju raspored kada, osnosno kojim danom voze smeće iz kojih dijelova grada. Utorkom je to Dragočaj, ali nažalost smeće nije odvezeno na vrijeme. Ne znamo zašto, ali apelujemo na nadležne da to što prije završe“, rekao je za portal „Nezavisnih“ jedan naš čitalac.

smece bl2

Pokušali smo kontaktirati preduzeće „Čistoća“, kako bi saznali zbog čega u pojedinim dijelovima grada nisu očistili smeće, ali nam se ni nakon nekoliko poziva do objavljivanja ove vijesti niko nije javio.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/nakon-snjeznih-nanosa-banjalucani-muku-muce-sa-smecem-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])