Banjaluka pod snijegom: Trotoari i dalje zatrpani, pješaci u koloni po jedan (FOTO)

Objavljeno: 5. 1. 2016 u 14:56h

Treći dan “zimskih radosti” Banjalučanima i dalje zadaje muke pri svakodnevnim aktivnostima, a iako su saobraćajnice uglavnom prohodne, sada muku muče pješaci, koji hodaju po putiću, u koloni po jedan.

Naš fotograf je obišao grad i u fotogaleriji možete vidjeti kakva je situacija u gradu.

U povratku na radno mjesto u krugu “Čistoće” nalazilo se puno dvorište kamiona koji bi trebalo da čiste snijeg.

Milan Plavšić, tehnički direktor Čistoće  je rekao da su to kamioni koji su odarili svoj dio posla i da imaju pravo na odmor.

Građani se slažu da se svi imaju pravo odmoriti ali se pitaju zašto baš svi moraju biti u istom momentu na odmoru.

“Danas raspolažemo sa 24 vozne jedinice i 55 radnika na ručnom  čišenju”, dodao je Plavšić.

Izvor: Nezavisne/Foto: A.Čavić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-pod-snijegom-trotoari-i-dalje-zatrpani-pjesaci-u-koloni-po-jedan-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot