Sve spremno za doček Nove godine u Banjaluci

Objavljeno: 30. 12. 2015 u 10:05h

Kod kuće, u kafiću, uz trubače, ili u inostranstvu – bezbroj je opcija za doček Nove godine. Ponude su raznovrsne, pa se ponešto može naći za svačiji džep. Mjesta u kafićima uglavnom više nema.

Ulaz se mogao rezervisati za 20, ali i za 120 maraka. Iz Turističke organizacije Banjaluka kažu da je dobar provod zagarantovan. U srijedu stiže velika grupa Slovenaca, kojima je doček Nove godine isplaniran do tančina. I u hotelima i hostelima, kažu, traži se krevet više.

“Naravno, tu su ljudi koji se već vraćaju u Banjaluku, ali i oni koji su prvi put, na preporuku svojih prijatelja, kolega, ili medija dolaze u grad na Vrbasu da provedu Novu godinu. Oni govore da je to Meka za dobar provod, odnosno baš je tako nazivaju”, kaže Zoran Stanković iz Turističke organizacije grada Banjaluka.

Većina Banjalučana priznaje da će slaviti u svojim domovima, u krugu porodice. Umjesto njih, na banjalučkim ulicama naći će se stotine turista koji sebi lako mogu da priušte doček u nekom od gradskih restorana. Njima, kažu, ništa nije skupo, a za doček su uveliko spremni.

Oni malo dubljeg džepa zimovaće u regionu ili inostranstvu.

Za Banjalučane koji nemaju novca za provod, a ne žele da ostanu kod kuće biće organizovan doček na Trgu Krajine. Zabavljaće ih domaći muzičari i trubači, i to na pravim zimskim temperaturama. I najmlađi će moći da uživaju, uz “Vrapčiće” i dječije pozorište.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/sve-spremno-za-docek-nove-godine-u-banjaluci-2/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])