Bacaju smeće gdje stignu: lijenost ili nekultura?

Objavljeno: 27. 12. 2015 u 17:04h

Većina građana je današnji dan iskoristila za šetnju po gradu, igru u parku sa djecom, a ima i onih koji su odlučili da sunčan dan iskoriste za šetnju do prve zelene površine, ali ne radi rekreacije ili šetnje, već ni manje ni više, nego radi odlaganja smeća. Da baš tako! I to na samo desetak metara udaljenosti od kontejnera.

Na toj livadi se već nalazi manja količina otpada, pa je ova Banjalučanka smatrala da je uredu da i ona baci smeće na tu gomilu. Koliko je to ispravno, prosudite sami. Fotografija je snimljena u ulici Jovana Raškovića, naselje Paprikovac.

Bacanje smeća

“Kazna za bacanje smeća koju komunalna policija propisuje nesavjesnim građanima je 100 KM. Pored ove kazne postoji i prekršajna kazna koja je daleko veća” – rekli su u komunalnoj policiji.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite: da li je ovo lijenost ili nekultura?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/bacaju-smece-gdje-stignu-ljenost-ili-nekultura/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot