CJB Banjaluka: Rasvijetljeno više djela nego lani

Objavljeno: 16. 12. 2015 u 08:38h

Broj rasvijetljenih krivičnih djela na području Centra javne bezbjednosti Banjaluka za prvih 11 mjeseci ove godine veći je za 1,9 odsto nego u istom periodu lani.

Rekao je ovo juče na redovnoj pres konferenciji načelnik CJB Banjaluka Boško Pandža.

Prema njegovim riječima, za pomenuti period u svim oblastima smanjen je broj prijavljenih krivičnih djela, osim u oblasti bezbjednosti saobraćaja, gdje je povećan broj saobraćajnih nesreća, kao i njihove posljedice.

“Ove godine smanjen je broj razbojništva za 39 odsto, iznude za 56 odsto, ucjene za 83 odsto, te krivičnih djela protiv imovine za oko 46 odsto”, kazao je Pandža i dodao da  je zabilježeno i smanjenje prijavljenih slučajeva narušavanja javnog reda i mira za 10,8 odsto.

Pandža je istakao da je stanje bezbjednosti na području CJB Banjaluka zadovoljavajuće i da će u narednom periodu i dalje biti pojačane aktivnosti policije u oblasti bezbjednosti.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/cjb-banjaluka-rasvijetljeno-vise-djela-nego-lani/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot