Humanitarna akcija: Pozovite 1458 za Milanu Gajić

Objavljeno: 9. 12. 2015 u 18:02h

U toku je humanitarna akcija za bolesnu Milanu Gajić iz Banjaluke, a uz pomoć Udruženja “Budi drugačiji” tokom decembra aktivan je humanitarni broj 1458, kojim se daruje 1 KM za njeno liječenje od Laforine bolesti.

Pored toga, građani mogu kupiti i knjigu “Izgubila životnu bitku, pobijediće Laforinu bolest” koju je napisala Snježana Gajić, majka sestara Gajić koje su oboljele od Lafore, teške i rijetke genetske bolesti. Knjiga je posvećena starijoj kćerki Tatjani koja je preminula, a kupovinom knjige po cijeni od 20 KM pomaže se liječenju mlađe kćerke Milane.

“Pozivamo građane da pozovu humanitarni broj koji je aktivan do 31. decembra ili da kupe knjigu u knjižari ‘Kultura’ i ‘Minutica’ kioscima”, kaže Draško Stanivuković iz Udruženja “Budi drugačiji”.

Prema njegovim riječima, doktor iz Kanade, koji radi na pronalaženju lijeka za ovu zasad neizlječivu bolest, nedavno se obratio porodici Gajić sa rečenicom: “Izdržite još malo, blizu smo pronalasku lijeka”, zbog čega je veoma bitno sakupiti novac za liječenje.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/humanitarna-akcija-pozovite-1458-za-milanu-gajic/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])