Banjaluka: Od sutra podjela rješenja o stipendiranju po školama

Objavljeno: 1. 12. 2015 u 13:23h

Podjela rješenja o dodjeli stipendija Grada Banjaluka učenicima srednjih škola počeće sutra, 2. decembra.

Prva rješenja dodijelio je 26. novembra gradonačelnik Slobodan Gavranović na prijemu u zgradi Gradske uprave, a preostala će učenicima kojima je odobrena stipendija za školsku 2015/2016. godinu biti podijeljena u njihovim školama.

Predstavnici nadležnog Odjeljenja za društvene djelatnosti sačinili su raspored uručivanja rješenja po školama – tako da će učenici Gimnazije kojima je odobrena stipendija, rješenja o stipendiranju moći da preuzmu sutra u svojoj školi, a dan kasnije – 3. decembra rješenja će dobiti učenici Medicinske škole.

Rješenja će biti dodijeljena i učenicima: Tehničke i Ekonomske škole (4. decembra); Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“, Škole učenika u privredi i Gimnaziji Katoličkog školskog centra (7. decembra); Poljoprivredne, Građevinske, Tehnološke škole i Srednjoškolskog centra „Ljubiša Mladenović“ (8. decembra); Muzičke škole „Vlado Milošević“, Srednjoškolskog centra „Gemit-Apeiron“, Ugostiteljsko-trgovinsko-turističke škole i Srednjoškolskog centra „Gaudeamus“ (9. decembra), te Centra „Zaštiti me“ i Centra za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora (10. decembra).

U školskoj 2015/2016. godini Grad Banjaluka stipendiraće 1.166 učenika srednjih škola.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-od-sutra-podjela-rjesenja-o-stipendiranju-po-skolama/||claudebot