Virtuelno je stvarno: Sajber nasilje na Trgu Krajine (Foto) (Video)

Objavljeno: 26. 11. 2015 u 13:52h

Udruženje građana “Oštra nula” je izvelo ulični performans – Virtuelno je stvarno na Trgu Krajine u sklopu kampanje ’16 dana aktivizma’.

Cilj performansa je slikovito skretanje pažnje na nasilje na Internetu, kome su najčešće izložene žene i djevojčice zbog polnog ili ronog identiteta.

“Svako oblik nasilja je nasilje i problem cijelog društva ne smije biti nevidljivo”, poručili su aktivisti iz Oštre.

Kampanja 16 dana aktivizma se ove godine u BiH obilježava pod nazivom”Niti jedna žena nije nevidljiva” i traje od 25. do 10 decembra.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/virtuelno-je-stvarno-sajber-nasilje-na-trgu-krajine-foto-video/||claudebot