Sveštenik sa Lauša napao komšijinu kćerku zbog sukoba oko puta?

Objavljeno: 24. 11. 2015 u 15:27h

Sveštenik Čedo Vranić iz Banjaluke napao je protekle sedmice kćerku svog komšije Milenka Macanovića, a nastradao je i njen momak koji je pokušao da je odbrani, tvrde članovi porodice Macanović.

macanovici

Drama se odigrala u subotu prije podne u banjalučkom naselju Lauš kada je sveštenik Vranić, prema tvrdnjama članova porodice Macanović, nasrnuo na kćerku svog komšije s kojim se sukobljava već duže vrijeme.

Da stvar bude gora, sveštenik Vranić, koji službuje u Hramu Svete Trojice, već godinu dana je u “ratu” sa komšijama, a problemi su kulminirali ljetos kad je sveštenik izgradio zid na putu i time onemogućio prilaz kući Macanovića.

Na prijavu Macanovića, gradske vlasti su utvrdile da je zid podignut nelegalno, zbog čega je prije nekoliko dana konačno i srušen.

Macanović objašnjava da sveštenik Vranić već duže vrijeme osporava njihovo pravo da se služe ovim putem.

“Kad je u srijedu inspekcija srušila taj njegov zid, sveštenik je dovezao dvije palete drva i stavio ih ispred ulaza u naše dvorište da  ne možemo ući”, tvrdi Macanović.

Njegova kćerka Romana Macanović tvrdi za Banjaluka.net da je napadnuta jutros, kad je u društvu momka, parkirala automobil ispred kuće.

“Kad smo parkirali auto, on je tad počeo da viče za nama da smo mafijaši i lopovi, ali ja se nisam obazirala na to. Nisam htjela uopšte da se okrećem. Međutim, u jednom trenutku je otvorio je vrata automobila i počeo da gura mog momka, u toj mjeri da mu je poderao jaknu. Kad sam to vidjela, potrčala sam da to da spriječim i pop je krenuo da me udari, ali su se vrata od auta ispriječila između nas i on nije mogao da me dohvati. Sva sreća pa je naišla policijska patrola i izbjegli smo nešto gore”, priča ona.

Ona pretpostavlja da je napadnuta zbog toga što su Macanovići, kako bi omogućili prilaz kući, uklonili palete drva, koje je sveštenik Vranić dovezao nakon rušenja zida.

“On je jutros samo čekao da se neko od nas pojavi kako bi nas napao. Igrom slučaja, prvi smo “naletjeli” momak i ja, pa nas je napao. Najgore od svega je što mu ovo nije prvi put, jer me je i ranije vrijeđao i pokušavao da me spriječi da izađem iz auta”, priča ona.

U namjeri da čuju šta o tom incidentu misli prozvani komšija, novinari Banjaluka.net-a pokušali su da stupe u kontakt sa prozvanim sveštenikom Vranićem, ali on nije odgovarao na pozive.

Izvor: banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/svestenik-sa-lausa-napao-komsijinu-kcerku-zbog-sukoba-oko-puta/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])