Movember 2015: Superbrke i dalje pomažu

Objavljeno: 24. 11. 2015 u 14:26h

Još sedam dana ostalo je do kraja novembra, a neformalno udruženje građana “Superbrke” je odlučilo da do kraja novembra pomogne Nemanji Mlađenoviću koji ima 24 godine čija je dijagnoza Neoplasma maligni testis.

Nemanja je trenutno u bolnici na zračenjima koje jako loše podnosi.

Ovim “Superbrke”, pored malog Vuka, žele da pomognu i Nemanji jer upravo Nemanja boluje od bolesti kojim Movember ukazuje na podizanje svijesti o bolesti muškaraca, odnosno raka testisa i prostate.

Svi koji žele da pomognu, odnosno da doniraju određena novčana sredstva mogu potražiti “Brkin fond” u cafe “Pause”, na dvije lokacije lanca brze hrane “Facefood”, frizersko kozmetičkom studiju “Eros”, kao i u “BL Tattoo” studiju gdje mogu kupiti kupone za tetoviranje I učestvovati u nagrednoj igri.

Za one koji nisu u mogućnosti da lično doniraju u “Brkin fond” na određenim lokacijama, posebno je otvoren račun za te svrhe u okviru bankovnog računa HO “Budimo ljudi”kod Unicredit banke Banjaluka koji glasi 3383502257474786.

Završna žurka je 30. novembra u kafe “Pause” sa početkom od 21 čas, kada će stručni žiri izabrati najljepšeg brku koji će dobiti kartu za Exit festival 2016. godine.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/movember-2015-superbrke-i-dalje-pomazu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])