Banjaluka: Rupe sanirane, ostalo još problema

Objavljeno: 11. 11. 2015 u 09:26h

Udarne rupe na cesti koje su više ličile na kratere u Ulici od Zmijanja Rajka u naselju Srpske toplice nakon dužeg vremena su zakrpljene, te mještani, ali i vozači pred ovu zimu mogu da odahnu.

Iako mještani kažu da je dobro da su bar rupe sanirane, ipak nabrajaju da je ostalo još problema, te navode da su “ležeći policajci” totalno pokidani, a trotoari oštećeni.

“Ovdje se samo krpi, a ipak je ovo šetalište. Smatram da bi čitavu ovu ulicu trebalo presvući jednim finim slojem”, kazala je Džemila Hrnić, mještanka.

Iz Savjeta mjesne zajednice Srpske toplice kažu kako je ovo priprema pred zimu.

“Ovo je u sklopu redovnog održavanja dovedeno u red kako ne bi bilo problema tokom zime kada su rupe u pitanju”, kazala je Mlađenka Trivić, predsjednik Savjeta MZ Srpske toplice.

Za brojne Banjalučane ova dionica od “Alibabe” do nekadašnjeg šeherovog bazena jedna je od omiljenih pješačkih staza pored Vrbasa.

Radovan B., koji ne živi u ovom naselju, ali tu često šeta i dođe na kafu, kaže da je primijetio kako se nešto konačno  radilo na ovoj ulici, koja je bila u lošem stanju.

“Čini mi se kako su nešto sređivali. Nema više onih velikih rupa. Oštećenja su ostala po trotoaru, što smeta nama šetačima, ali bar nas kad je kiša neće okupati vozila koja jure, jer su rupe na saobraćajnici sanirane”, kazao je ovaj penzioner.

Iz Gradske uprave kažu kako su ovi radovi na sanaciji rupa bili u sklopu redovnog održavanja saobraćajnica, te da je radove izvodilo preduzeće “Kozaraputevi”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-rupe-sanirane-ostalo-jos-problema/||claudebot