Vještice paradirale Gospodskom ulicom

Objavljeno: 2. 11. 2015 u 08:26h

Treća po redu banjalučka “Noć vještica” okupila je u subotu naveče više od stotinu poklonika ove međunarodne manifestacije, koji su prošetali Gospodskom ulicom.

Posebno zanimljivi su bili mališani sa posebnim kostimima i maskama prikladnim za “Noć vještica”.

Jedna od mlađih učesnika ove manifestacije, prerušena u vješticu iz Snežane i sedam patuljaka, dvanaestogodišnja Jelena Mikić istakla je da obožava ovu manifestaciju.

“Sa drugarima sam pored šetnje Gospodskom ulicom zvonila i lupala na kućna vrata građanima kako bi nam dali neki slatkiš ili novčić za kasicu”, rekla je Mikićeva.

Popularni “helouvin” jedan je od omiljenih praznika širom svijeta, prvenstveno zbog kostima koji se nose u noći između 31. oktobra i 1. novembra, a ovaj praznik najviše se slavi u SAD i anglosaksonskim zemljama. Međutim, pod uticajem američkih filmova i serija postaje sve više prihvaćen i u ostatku svijeta pa tako i kod nas.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/vjestice-paradirale-gospodskom-ulicom/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot