Potpisan ugovor za izgradnju mosta kod Incela, još radovi da krenu

Objavljeno: 30. 10. 2015 u 08:50h

Potpisan je ugovor o nadzoru za izgradnju novog mosta kod “Incela” u naselju Česma, ali još se ne zna tačan dan kada će mašine izaći na teren.

Radenko Crnogorac, direktor “Prijedorputeva”, koji su izvođač radova, kaže da čeka da dobiju zvanični poziv od investitora i grada da ih uvede u prostor kako bi krenuli s radovima. Crnogorac kaže da je zadužio inženjere da to koordiniraju između grada i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, da se dogovore o terminu, te bi narednih dana trebalo da znaju tačan datum kada će krenuti s radovima.

Iz Ministarstva su potvrdili da je potpisan ugovor o izvršenju konsultantskih usluga nadzora nad građevinskim radovima na izgradnji mosta preko rijeke Vrbanje.

Podsjećamo, u toku su radovi na izgradnji i modernizaciji Ulice Veljka Mlađenovića, koja vodi prema mostu. Stari most je oštećen u poplavama.

Zbog radova je od 22. oktobra do 25. decembra obustavljen saobraćaj na dijelu od skretanja kod Gradskog olimpijskog bazena do mosta.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/potpisan-ugovor-za-izgradnju-mosta-kod-incela-jos-radovi-da-krenu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])