Mlaki radijatori u nekoliko naselja

Objavljeno: 20. 10. 2015 u 18:41h

Radijatori su bili mlaki u više naselja u ponedjeljak naveče  jer je došlo do smetnji u isporuci toplotne energije.

“U ponedjeljak naveče su radijatori u stanu bilo skoro hladni, a tek jutros oko osam časova postali su mlaki. Živim na šestom spratu, pa je bilo baš hladno u stanu”, kaže jedna stanarka iz naselja Borik, a požalili su nam se i iz Nove varoši.

Iz preduzeća “Toplana” su potvrdili da su imali u nekoliko naselja  manjih tehničkih problema.

“Sve smetnje u isporuci toplotne energije  u toku dana su otklonjene, tako da će grijanje biti bolje kod naših potrošača”,  rekla je juče Žaklina  Mijatović, portparol “Toplane,” te je dodala se očekuje potpuna normalizacija stanja.

Zbog niskih temperatura sezona grijanja je i ove godine kao i  prethodnih godina počinjala ranije, odnosno prije 15. oktobra.

Tokom godišnjeg redovnog remonta uloženo je 3,2 miliona KM, promijenjeno je oko dva kilometra cjevovoda, pa bi isporuka toplotne energije trebalo da bude kvalitetnija nego prethodnih godina.

Cijena grijanja, kako kažu iz “Toplane”, zasad ostaje ista, odnosno 1,65 KM po metru kvadratnom ili 133 marke po megavat-času za stambene objekte koji imaju kalorimetre. Grijanje se plaća tokom cijele godine.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/mlaki-radijatori-u-nekoliko-naselja/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot