Jače kontrole čišćenja dimnjaka u Banjaluci

Objavljeno: 20. 10. 2015 u 07:53h

Odjeljenje komunalne policije pojačaće kontrole čišćenja dimnjaka, naveli su juče iz Gradske uprave Banjaluka.

Milenko Letić, načelnik Odjeljenja komunalne policije, kazao je da se prije izricanja novčane kazne vlasniku dimnjaka koji nije obavio pregled i čišćenje prvo izda upozorenje za čišćenje u određenom roku, nakon čega slijedi kontrola naloženih mjera.

Svaki vlasnik dimnjaka dužan je da u toku godine izvrši najmanje jednom čišćenje i kontrolu dimnjaka i uređaja za loženje.

Ukoliko vlasnik nije očistio dimnjak, te ne posjeduje odgovarajuću potvrdu, kazne se kreću od 100 do 600 maraka za fizička, a od 500 do 7.000 KM za pravna lica.

Registrovana su četiri dimnjačara, a cijena čišćenja dimnjaka je 20 KM.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/jace-kontrole-ciscenja-dimnjaka-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])