Negirali krvavi obračun sa komšijama

Objavljeno: 13. 10. 2015 u 09:32h

Stefan Stupar (21) iz Šipova i njegov očuh Bojan Malinović (51), optuženi za pokušaj ubistva, nanošenje lake tjelesne povrede i učestvovanje u tuči, negirali su krivicu u banjalučkom Okružnom sudu.

Stupar je optužen za pokušaj ubistva i nanošenje lake tjelesne povrede, dok se Malinoviću na teret stavlja samo učestvovanje u tuči.

Prema optužnici, Stupar i Malinović napali su komšije Mirka Jovića (55), Zorana Malinovića (53) i Miladinka Savičića (42) u selu Dragnić Podovi kod Šipova. Tom prilikom Stupar ih je izbo nožem. Ovaj krvavi obračun desio se 27. avgusta prošle godine oko 20.30 časova ispred kuće Zorana Malinovića. Svemu je prethodila svađa osumnjičenih sa Jovićem i Zoranom Malinovićem.

“U jednom trenutku Bojan Malinović gurnuo je Jovića i on je pao na zemlju. Stupar je tada rekao da ide kući, ali je otišao do svoje “opel korse”, iz koje je izvadio dva noža čije su oštrice bile dužine 14,5 centimetara i devet centimetara. S njima se vratio na mjesto sukoba. U tom trenutku Bojan Malinović je lopatom udario svog prezimenjaka Zorana, koji je od siline udarca pao na zemlju. Potom je lopatom zamahnuo za još jedan udarac, ali ga je u tome spriječio Savičić. Tada je Stupar prišao Savičiću i ubo ga dva puta nožem. Prišao je i Joviću i njega ubo nožem tri puta. Kad je vidio šta se dešava, Zoran Malinović je pokušao da pobjegne, ali je Stupar i njega sustigao i ubo nožem u leđa” navodi se u optužnici.

Sva trojica povrijeđenih su prevezena u Univerzitetski klinički centar u Banjaluci, gdje su se oporavili.

Prije ove tuče ispred kuće ranjenog Zorana Malinovića mještani su pekli pečenice, spremajući hranu za zbor povodom Velike Gospojine i otvaranja pravoslavne crkve u Dragnić Podovima.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/negirali-krvavi-obracun-sa-komsijama/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot