Banjaluka: Novi prelazi preko Šargovačkog potoka

Objavljeno: 9. 10. 2015 u 13:40h

Počela je izgradnja novih prelaza preko Šargovačkog potoka u dijelu naselja Srpski Milanovac, zbog čega će od danas do 18. oktobra do 20 časova biti obustavljen saobraćaj u ulicama Sanička i Potkozarska.

Kako su objasnili u Gradskoj upravi, ukupna vrijednost ovih radova je 32.000 KM, a izvode ih “Prijedor putevi”.

“Izgradnja, stručnim nazivom rečeno pločastih propusta na Šargovačkom potoku u Potkozarskoj i Saničkoj ulici izvodi se u okviru održavanja mostova. Ovim će biti obezbijeđena bolja propusna moć prilikom većih padavina”, rekli su u Gradskoj upravi.

Dodali su da će za vrijeme trajanja obustave biti postavljena privremena saobraćajna signalizacija.

“Mole se vozači i stanovništvo za strpljenje i razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja”, poručili su u Gradskoj upravi.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Srpski Milanovac Radovan Ilić ističe da su mještani postojeće propuste i kanale izgradili prije rata.

“Propusna moć kanala je bila nedovoljna, zbog čega je često usljed jače kiša izbijala bujica, te se voda izlijevala i do prvih kuća pa su nerijetko obližnja domaćinstva bila ugrožena”, rekao je Ilić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-novi-prelazi-preko-sargovackog-potoka/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])