Banjaluka: Oktobarska kafa s gradonačelnikom (Video)

Objavljeno: 6. 10. 2015 u 08:51h

Na kafu sa gradonačelnikom Banjaluke uglavnom su došli stariji građani, koji su sa sobom donijeli i starije probleme. Uske ulice, nedostatak vode i gubitak posla opet su bile najaktuelnije teme.

Milenko Ožegović otkaz je dobio nakon 31 godine provedene u “Unisu”. Potražio je pomoć od prvog čovjeka grada.

“Tražio sam da me vrati na posao, zato što posla ima za nas. Rekao je da će razmotriti, vidjeti, ima upravnik poslovne zone, pa će vidjeti sa njim i to. Što ja puno ne vjerujem”, pesimističan je Milenko Ožegović.

Građani su uglavnom odlazili kućama pognute glave. Gavranović kaže da su to većinom problemi u mjestima koja imaju mali broj stanovnika, pa tako nisu prioritet. Ipak, obećava da će sve prijedloge pažljivo razmotriti.

“Pa pazite, ima rješenja naravno. Ja razumijem građane i njihove zahtjeve. Svaki zahtjev. Ne može se ni za jedan reći da je neopravdan. Ali ljudi su postali previše nestrpljivi”, rekao je Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke.

Među Banjalučanima koji su na gradonačelnikov račun popili kafu ima i onih koji imaju komunalne probleme u svom naselju. Među njima je i Obrad Stević, koji je podsjetio Gavranovića na problem gužve u saobraćaju na Paprikovcu.

“Pa imaju usko grlo, tijesan prolaz za kola. Cijelo naselje ‘Sunce’ izlazi preko te ulice i ulazi, dvosmijerna je ulica, a uska. Pa je velika frekvencija saobraćaja. Ja sam prvi put danas o tome razgovarao sa gradonačelnikom, ili bilo s kim”, kazao je Obrad Stević, mještanin Paprikovca.

Građani kojima će zahtjevi biti ispunjeni, kažu da neće opet dolaziti. Oni kojima neće biti izgrađen most ili uvedena voda u domove, obećavaju da će doći i narednog mjeseca. Makar da opet popričaju sa gradonačelnikom.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-oktobarska-kafa-s-gradonacelnikom-video/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot