Banjaluka: Nude 9 poslovnih prostora pod zakup

Objavljeno: 6. 10. 2015 u 13:19h

Gradska uprava raspisala je oglas o davanju u zakup devet poslovnih prostora, koji je otvoren do 19. oktobra. Riječ je o pet poslovnih prostora, koji se daju u zakup u viđenom stanju. Takođe, u zakup se nude i četiri poslovna prostora uz obavezu zakupca da svojim sredstvima izvede neophodne radove za dovođenje prostora u stanje uslovno za korišćenje.

“Poslovni prostori, koji se daju u zakup u viđenom stanju, nalaze se u ulicama Sime Matavulja, Petra Rađenovića, Kordunaškoj ulici, ulici Starine Novaka i jedan prostor u Bronzanom Majdanu. Četiri prostora, koji se izdaju uz obavezu zakupca da svojim sredstvima izvede neophodne radove za dovođenje prostora u stanje uslovno za korišćenje, nalaze se u ulicama Vojvode Momčila, Petra Rađenovića i dva prostora u Kalemegdanskoj ulici”, saopštili su iz Gradske uprave.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-nude-9-poslovnih-prostora-pod-zakup/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot