Rotari klub BL Gloria ponovo ukrasio most Patre (Foto)

Objavljeno: 4. 10. 2015 u 11:22h

U subotu 3.10.2015.god. članice Rotari kluba Banja Luka Gloria su po drugi put ove godine okitile  gradski most Patre žardinjerama prepunim cvijeća.

Uz lijepo druženje, članice su još jednom uljepšale Banjaluku. Akciju uređenja gradskog mosta Patre Rotari klub Banja Luka Gloria započeo je prošle godine, nastavio ove, i evo sad već po drugi put ove kalendarske godine most su uljepšale jesenjim maćuhicama.

Sav dosadašnji doprinos članica ovog kluba u njegovanju Banjaluke prepoznat je i nagrađen od strane Gradske uprave grada Banjaluka posebnim priznanjem za doprinos uređenju javnih površina našeg grada. Predsjednica kluba, gđa Brankica Milojević istakla je da su sve članica veoma ponosne na ovu akciju i priznanje, i da je njihova želja da jednoga dana Banjaluka – kao i brojni drugi evropski gradovi – bude uredna i ukrašena. Dodala je da je posebno važno ovom akcijom skrenuti pažnju svih građana da u skladu sa svojim mogućnostima doprinesu ljepotima Banjaluke.

Nažalost, dešavalo se više puta da je cvijeće na mostu bilo uništavano, ali gđa Milojević ističe da je to razlog više da dame istraju u ovoj akciji, i vjeruju da će vremenom postići da građani podrže uljepšavanje Banjaluke i ličnim primjerom. Stoga, dragi sugrađani, vodimo se primjerom članica Rotari kluba Banja Luka Gloria, čuvajmo i uljepšavajmo našu Banjaluku.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/rotari-klub-bl-gloria-ponovo-ukrasio-most-patre-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])