Saobraćajna nezgoda u centru Banjaluke: Povrijeđen biciklista (FOTO)

Objavljeno: 7. 9. 2015 u 14:20h

Saobraćajna nesreća dogodila se danas u banjalučkom naselju Centar, nešto iza 14 časova u kojoj je povrijeđen biciklista.

Kako smo saznali od očevidaca, do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač automobila Citroen Xsara Picasso, koji je išao iz pravca ulice Tržnička udario u biciklistu koji je prelazio na pješačkom prelazu, a koji se od siline udarca pao i zadobio povrede.

Prema izvještaju novinara portala Banjaluka.com, vozač vozila koje je učestvovalo u nezgodi je mladić koji je bio vidno uplašen i zabrinut. Prema riječima vozača biciklista se iznenada pojavio na pješačkom prelazu tik ispred automobila i nije bilo prilike za kočenjem. Biciklista je zbrinut u vozilo hitne pomoći i odvezen u pravcu bolnice.

Očevidci su nam ispričali kako biciklisti često ne pridržavaju pravila vožnje te preticanja vrše na nedozvoljen način i na nedozvoljenim mjestima. Neimenovani očevidac vozač nam je dao jednu zanimljivu izjavu.

“Ne branim vozača ali ovi biciklisti često nisu normalni. Iskaču niotkud i ponašaju se bahato. Nedavno je baka na ‘tanzitu’ izvršila samoubistvo tako što je skočila pred automobil vozača koji se u tom momentu kretao kolovozom. I šta se desilo? Čovjek je završio u zatvoru što je jednoj ‘babi’ dosadilo da živi” – dodaje žustro naš sagovronik.

Bilo kako bilo policija će izvršiti uviđaj i oglasiti se o krivcu ove saobraćajne nezgode. Nadamo se da će povrijeđeni biciklista brzo ozdraviti te da će ovakvih vijesti biti što manje.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/saobracajna-nezgoda-u-centru-banjaluke-povrijeden-biciklista-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])