Banjaluka: Udavio ženu pa se ubio

Objavljeno: 1. 9. 2015 u 11:08h

Pedesetdevetogodišnji muškarac iz Bukvaleka kod Banjaluke ubio je nevjenčanu suprugu, a potom izvršio samoubistvo.

Muškarac N.D. izvršio je samoubistvo utapanjem u rijeci Vrbas, nakon što je zadavio nevjenčanu suprugu S.Š, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Tijelo N.D. pronađeno je juče u 12.20 časova u rijeci Vrbas u Ulici manjačkih ustanika u Banjaluci.

Ronilački tim Specijalne policije MUP Republike Srpske je tijelo muškarca izvadio na obalu Vrbasa, a uviđajem je utvrđeno da je smrt nastupila utapanjem i da nije bilo tragova nasilja.

Policija je juče oko 19.30 časova u septičkoj jami u dvorištu porodične kuće pedesetdevetogodišnjaka u mjestu Bukvalek pronašla tijelo njegove nevjenčane supruge čiji su inicijali S.Š. sa povredama na vratu i glavi.

Uviđajem je utvrđeno da je smrt nasilnog karaktera i da je, najvjerovatnije, žena udavljena.

Tijelo nastradale žene prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci, gdje će obdukcijom biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Nezvanično se saznaje da je ubijena Slavica Škorić, a da se utopio Nikodin Dedić.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-udavio-zenu-pa-se-ubio/||claudebot