Banjaluka: Popravljaju tobogane na tri igrališta

Objavljeno: 28. 8. 2015 u 15:11h

U toku je zamjena oštećenih dijelova tobogana na tri dječija igrališta u ulicama Carice Milice, Jaroslava Pleticija i Srpskih ustanika.

Prema informacijama iz Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja, trenutno se popravljaju i oštećene klupe u parku “Petar Kočić” i u ulici Milana Tepića.

“U planu je da se tokom ove sedmice montira i nadstrešnica na autobuskom stajalištu kod Zavoda “Dr Miroslav Zotović”, rekli su u ovom odjeljenju.

Naveli su da je na održavanje komunalne opreme u gradu u prvih šest mjeseci potrošeno 19.790 KM.

“Na korpama za otpatke zamijenjeni su ulošci od pocinčanog lima i popravljena oštećenja”, pojasnili su u nadležnom odjeljenju.

Dodali su da su na sportskim terenima sanirani oštećeni dijelovi betonskih površina, ugrađene drvene table za koševe i obruči sa mrežicom za koševe te postavljene zaštitne ograde iza golova.

Istakli su da su na dječijim igralištima tokom proteklog perioda očišćeni postojeći pjeskarnici i zamijenjen pijesak, ofarbane ljuljaške, tobogani, klackalice i vrtuljci, zatim zamijenjeni lanci, sjedalice i slično.

Programom zajedničke komunalne potrošnje za 2015. godinu za redovno održavanje komunalne opreme planirano je 67.000 KM.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-popravljaju-tobogane-na-tri-igralista/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])