Banjalučanin krao auta u Švajcarskoj

Objavljeno: 26. 8. 2015 u 16:02h

Pripadnici Kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Banjaluka podnijeli su nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv Banjalučanina J.K. zbog sumnje da je na području Švajcarske ukrao dva automobila i falsifikovao njihove isprave.

Osumnjičeni je od 15. do 18. oktobra 2010. godine u mjestu Klarens u Švajcarskoj ukrao automobil “audi TT” čija je tržišna vrijednost 150.000 KM, a potom na njemu izmijenio identifikacione oznake i izradio nepripadajuću saobraćajnu dozvolu, rečeno je ju CJB Banjaluka.

Muškarac  J.K. je 16. oktobra 2014. godine u neutvrđenom mjestu u Švajcarskoj ukrao “bmw x 52”, tržišne vrijednosti 150.000 KM, na kome je izmijenio identifikacione oznake i izradio neodgovarajuću saobraćajnu dozvolu i nepripadajuće registarske tablice.

Osumnjičeni je ukradena vozila koristio na području Banjaluke i regije. Muškarac čiji su inicijali J.K. je, zbog počinjenih krivičnih djela, od ranije poznat policiji.

Nezvanično se saznaje da je izvještaj podnesen protiv Jelenka Kopranovića zvanog Ćelo.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucanin-krao-auta-u-svajcarskoj/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])