Banjaluka: Najljepše dvorište Jadranke Hajder (Foto)

Objavljeno: 18. 8. 2015 u 11:00h

Trinaesta akcija “Biramo najuređenije” završena je juče u Banjaluci dodjelom 11 priznanja za najbolje učesnike.

Za najljepše dvorište proglašeno je ono u vlasništvu Jadranke Hajder iz Ljubačeva, dok je drugo mjesto pripalo Draganu Kostiću iz Krupe na Vrbasu, a treće Brani Topiću za dvorište koje se nalazi u Ulici Rade Vranješević.

“Svoje dvorište uređujem za sebe i radi svoje porodice. Svakog dana zajedno s mužem provodim po dva sata u dvorištu kako bismo ga uredili”, istakla je Hajderova.

Za najuređenije školsko dvorište proglašeno je dvorište Gimnazije, dok je drugo mjesto pripalo OŠ “Jovan Cvijić”, a OŠ “Zmaj Jova Jovanović” je trećeplasirana.

Najuređeniji prostor u stambenim zgradama je onaj koji uređuje zajednica etažnih vlasnika u Bulevaru cara Dušana 6, a vlasnica najljepšeg balkona je Milica Čelebić iz Ulice Đure Đakovića.

Prvi put su dodijeljene i specijalne nagrade, i to Stojanki Trivić i Mimi Đukić kao najstarijim učesnicama akcije.

“Nagrada me iznenadila. Prezadovoljna sam. Sama uređujem svoje dvorište, a od komšija imam samo riječi hvale za svoj rad”, istakla je Trivićeva.

Rotari klub “Glorija” je nagrađen za doprinos uređenju mosta “Patre”.

“Projektom uređenja Gradskog mosta, postavljanjem žardinjera sa cvijećem, koji je realizovan isključivo sredstvima kluba, željeli smo doprinijeti poboljšanju i unapređenju izgleda grada, pa je to, prije svega, poklon svim sugrađanima”, istakla je Brankica Milojević iz ovog kluba.

Gradonačelnik Slobodan Gavranović je istakao da je suština ove akcije, koja je trajala od 27. aprila do početka juna i čiji je nagradni fond 3.000 KM, da se animira što veći broj ljudi da u njoj učestvuju i da se pokaže šta su sugrađani postigli svojim trudom. On je  ujedno najavio da će sljedeće godine u akciji “Biramo najuređenije” biti nagrađena i dva najmlađa učesnika.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-najljepse-dvoriste-jadranke-hajder-foto/||claudebot