Besplatno treniranje u banjalučkom fitnes centru

Objavljeno: 4. 8. 2015 u 11:35h

Na osnovu odobrenog projekta iz oblasti sportske rekreacije pod nazivom „Podsticanje fizičke aktivnosti i rekreacije“, fitnes centar „Univerzum“ je objavio oglas za besplatno treniranje tokom septembra 2015.godine.

Predviđeno je da u projektu učestvuje 30 kandidata koji do sada nisu imali iskustvo i praksu treniranja u fitnes centrima, kako bi stekli neophodno iskustvo i vještine za samostalno rekreativno vježbanje, a sa ciljem promocije zdravog načina života. Tokom treninga, kandidati će imati svu neophodnu pomoć i savjete stručnih lica – trenera. Uslovi za prijem kandidata su da do sada nisu imali iskustvo u fitnes rekreaciji i da imaju dobro opšte zdravstveno stanje.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti do kraja avgusta ove godine u fitnes centru “Univerzum”. Potrebno je lično doći u fitnes centar koji se nalazi u ulici Kralja Alfonsa broj 26, radnim danima od 9.00 do 13.00 i od 18.00 do 22.00 časa.

Grad Banjaluka je podržao ovaj projekat.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/besplatno-treniranje-u-banjaluckom-fitnes-centru/||claudebot