Na prvoj di­oni­ci auto­pu­ta Banjalu­ka – Do­boj ura­đe­no 70 od­sto po­sla

Objavljeno: 9. 7. 2015 u 09:04h

Vi­še od 70 od­sto pre­dvi­đe­nih ra­do­va na iz­gradnji prve di­oni­ce auto­pu­ta Banjalu­ka – Do­boj, od Prnjavo­ra do Do­bo­ja, du­ži­ne 36,6 ki­lo­me­ta­ra, za­vrše­no je, re­če­no je u pre­du­ze­ću “Auto­pu­te­vi RS”.

Do­da­li su da se ra­di pu­nim in­ten­zi­te­tom, te da je naj­ve­ći obje­kat na ovoj di­oni­ci, most pre­ko ri­je­ke Bo­sne u mjes­tu Kla­da­ri, kod Do­bo­ja, naj­ve­ćim di­je­lom za­vršen.

“Gradnja i os­ta­lih obje­ka­ta na tra­si – mos­to­va, na­dvožnjaka, po­dvožnjaka i pro­pus­ta ta­ko­đe je u za­vršnoj fa­zi”, ka­za­li su u “Auto­pu­te­vi­ma RS”.

Pla­ni­ra­nom di­na­mi­kom te­ku i ra­do­vi na dru­goj di­oni­ci auto­pu­ta od Banjalu­ke do Prnjavo­ra, du­ži­ne 35,3 ki­lo­me­tra.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/na-prvoj-di%c2%adoni%c2%adci-auto%c2%adpu%c2%adta-banjalu%c2%adka-do%c2%adboj-ura%c2%adde%c2%adno-70-od%c2%adsto-po%c2%adsla/||claudebot