Humanitarno udruženje žena Duga: Besplatne radionice veza, tkanja i pletenja

Objavljeno: 7. 7. 2015 u 08:35h

Humanitarno udruženje žena “Duga” organizovalo je besplatne ljetne radionice zmijanjskog veza, tkanja i pletenja.

Radionica je počela 1. jula i trajaće do kraja avgusta.

“Radionice organizujemo zbog velikog interesovanja kako žena, tako i djevojaka i djece, odnosno njihovih roditelja. Sve uspijevamo zahvaljujući entuzijazmu i volonterskom radu svojih članica. Do sada imamo 50 prijavljenih polaznika”, rekla je predsjednik “Duge” Galina Marjanović.

Naglasila je da je “Duga” na poziv Turističke organizacije grada Banjaluka učestvovala i na festivalu “Kozarski etno 2015”, koji je minulog vikenda održan u Piskavici.

“Projektom “Ekonomsko i kulturno osnaživanje žena” aplicirali smo i na konkursu koji je objavio grad za sufinansiranje nevladinih organizacija. Sveukupni cilj projekta je ekonomsko i kulturno osnaživanje žena i djevojaka kroz sticanje trajnih znanja i vještina koje su višestruko korisne”, kazala je Marjanovićeva.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/humanitarno-udruzenje-zena-duga-besplatne-radionice-veza-tkanja-i-pletenja/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot