Lažni prodavac televizora varao Banjalučane

Objavljeno: 29. 6. 2015 u 10:29h

Četrdesetsedmogodišnjak iz Zvornika čiji su inicijali S.B. uhapšen je zbog sumnje da je u protekla dva mjeseca na području grada Banjaluka prevario više lica čime im je pričinio ukupnu štetu od 2.250 KM.

Osumnjičeni je tokom maja i juna počinio šest prevara tako što je oštećenima uzimao novac za povoljnu kupovinu LCD-televizora, a po dolasku do tržnih centara bježao u nepoznatom pravcu, rečeno je  u Centru javne bezbjednosti Banjaluka. Hapšenje S.B. izvršeno je u okviru akcije “Komšija” i pod nadzorom banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Oštećena lica prepoznala su osumnjičenog, a od S.B. su izuzeti predmeti koji će biti poslati na vještačenje radi dokazivanja izvršenih krivičnih djela. Protiv S.B. slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjena krivična djela prevara.

Nezvanično se saznaje da je uhapšen Sejdo Brzović.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/lazni-prodavac-televizora-varao-banjalucane/||claudebot