Odvoz smeća i iz bočnih ulica u Priječanima

Objavljeno: 27. 6. 2015 u 09:04h

Problem deponovanja smeća u Priječanima, koji je posebno izražen u centralnom dijelu naselja, na raskrsnici ulica Danila Bate Stojkovića i Hilandarske, biće uskoro riješen.

Dogovoreno je to na nedavno održanom sastanku predstavnika komunalnog preduzeća “Čistoća”, Gradske uprave i Savjeta Mjesne zajednice Priječani.

“Imamo obećanje nadležnog komunalnog preduzeća da će već od sutra smeće, koje je je ranije odvoženo iz dvije od 33 ulice u naselju, najmanje tri puta sedmični biti odvoženo i iz bočnih ulica, u kojima postoji mogućnost da u njih  uđe vozilo za odvoz otpada” rekao je predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Nebojša Tojagić.

Dodao je da će za početak, osim iz dvije glavne ulice, smeće biti odvoženo i iz ulice Duška Radovića i Ruske ulice, a do kraja jula na ovaj spisak biće uvrštena i ulica Danila Bate Stojkovića, koja je inače i najduža u naselju.

“Mještani bočnih ulica ranije su bili primorani da sav otpad odlažu uz Hilandarsku ulicu, što u velikoj mjeri utiče i na izgled naselja. A u 1.500 metara Hilandarske ulice nalazi se čak 16 bočnih ulica” objasnio je Tojagić.

Prema njegovim riječima, smeće se odvozi tri puta sedmično i to ponedjeljkom, srijedom i subotom.

“Kad je riječ o kontejnerima, u naselju ih ima i previše, jer je “Čistoća” u proteklom periodu utrostručila njihov broj” kazao je Tojagić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/odvoz-smeca-i-iz-bocnih-ulica-u-prijecanima/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])