U Banjaluci obustave saobraćaja zbog manifestacija

Objavljeno: 26. 6. 2015 u 09:44h

U Banjaluci će danas zbog “Konferencije beba” i “Banjalučkih dana piva” biti obustavljen saobraćaj u ulicama gdje se održavaju ove manifestacije, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zbog “Konferencija beba” saobraćaj će od 17.30 do 20.00 časova biti obustavljen u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, od raskrsnice sa Ulicom Marije Bursać do raskrsnice sa Alejom Svetog Save.

U Ulici Teodora Kolokotronisa od 21.00 čas večeras do 4.00 časa narednog dana saobraćaj će biti potpuno obustavljen zbog Festivala “Banjalučki dani piva”, koji se održava na platou ispred tvđave “Kastel”.

Zbog “Međunarodne izložbe oldtajmera” sutra će od 11.00 do 13.30 časova biti obustavljen saobraćaj u Ulice Kralja Petra Prvog Karađorđevića, od raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa Alejom Svetog Save.

Na autodromu Zalužani tokom vikenda biće održana “Vidovdanska moto-trka Banjaluka 2015” u sklopu otvorenog prvenstva Republike Srpske i BiH.

Prijave i verifikacije vršiće se sutra od 8.00 do 11.00 časova, kvalifikacioni treninzi od 11.00 do 16.00 časova, a prva trka startovaće od 16.30 časova.

U nedjelju, 28. juna, prijave i verifikacije vršiće se od 9:00 do 10.00 časova, zagrijavanje od 10.00 do 11.30 časova, druga trka počeće u 12.00, a treća od 15.00 do 16.30 časova.

Moto-trku organizuje Auto-moto društvo “Banjaluka” u saradnji sa Auto-moto savezom Republike Srpske.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/u-banjaluci-obustave-saobracaja-zbog-manifestacija/||claudebot