Beer Fest: Banjalučka publika od šećera… (Foto)

Objavljeno: 20. 6. 2015 u 10:37h

Drugo veče banjalučkog Beer festa pokvarila kiša. Colonia nije nastupila, ali su Bad Copy i Psihomodo pop imali fenomenalne nastupe, bez obzira na kišu i malobrojnu publiku.

Za Balkance kažu da se najviše boje promaje, a za banjalučku koncertnu publiku kiša je najgora stvar koja se može desiti. Džaba što je ljeto, petak veče, Kastel, džaba kišobrani, kabanice, suncobrani. Šećer se na kiši topi, a od njega je, izgleda, domaća publika napravljena. Drugo opravdanje za lošu posjećenost druge večeri Beer festa nemamo.

Colonija nije nastupila, jer nisu imali kome pjevati, te je njihov nastup pomjeren. Ali Bad Copy ekipi i Psihomodo Popu malobrojna publika nije smetala – naprotiv, pjevali su kao da nas je bilo deset hiljada.

Prije headlinera nekolicinu publike, pokojeg novinara i radnike na štandovima s pivom zabavljali su Voodoo Mojo, Shanghai Street Fight i Alexandria.

Nevjerovatno energični trio Bad Copy natjerao nas je da zaboravimo kišu i skačemo i pjevamo kao da nema sutra. Ajs Nigrutin se našalio na račun najrevnosnijih fanova: “Kako je lijepo platiti kartu za koncert i pjevati umjesto benda!”.

Nakon starih hitova, i novijih sa njihovog zadnjeg albuma “Krigle” završili su nastup pjesmom “Metalac”, i stejdž prepustili iskusnim rokerima iz “susjedne nam Hrvatske” kako ih je voditelj programa Gunja najavio.

Gobac i Psihomodo Pop od početka do samog kraja publici nije dao ni sekunde pauze.Obradovali su nas sjajnom set listom, na kojoj su se našle neke stare ali ne toliko poznate, poput “Volim crtane filmove”, pa do pjesama koje znaju baš svi, poput one posvećene, kako ga je Gobac najavio: “Najvećem humanisti, dobrotvoru i uzoru svih mladih” – “Ja volim samo sebe”, te hitovima poput: “Frida”, “Mila”, “Ramona”…

Nakon svega, još jednom smo se uvjerili da većina današnjih mladih bendova nema tako snažnu energiju, kondiciju ni entuzijazam kakav imaju Gobac i njegova ekipa. Bravo!

Posljednjeg dana ovogodišnjeg Beer Festa slušaćemo Ramba Amadeusa, Orthodox Celts i Osmi Dan – The Prodigy Real Tribute, a meteorolozi kažu da ni kiše neće biti. Vidimo se na Kastelu!

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/beer-fest-banjalucka-publika-od-secera-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])