Banjaluka: Sljedeće sedmice suzbijanje komaraca

Objavljeno: 20. 6. 2015 u 10:17h

Preduzeće za sanitarno-ekološku zaštitu “Eko bel” iz Laktaša izvršiće akciju suzbijanja komaraca sa zemlje u ponedjeljak i utorak, 22. i 23. juna, saopšteno je iz ovog preduzeća.

U večernjem terminu od 20.00 do 23.00 časa u ponedjeljak, 22. juna, suzbijanje komaraca obaviće se u banjalučkim naseljima Lazarevo 1, 2 i 3, Kumsale, Rakovačke bare, Drakulić, Srpski Milanovac, zatim Debeljaci, Zeleni vir, Vrbanja, Ada, Priječani, Delibašino selo, Mađir, Česma, te Dragočaj, Ramići, Kuljani, Barlovci i Tunjice.

U jutarnjem terminu od 4.30 do 6.30 časova u utorak, 23. juna akcijom suzbijanja komaraca biće obuhvaćeni dijelovi Banjaluke: Derviši, Zalužani, Lauš, Petrićevac, Paprikovac, Kočićev vijenac, Centar 1 i 2, Obilićevo, Starčevica, zatim Borik, Kampus, Kupusište, Park “Mladen Stojanović”, Poljokanov park, Kastel, šetalište od Zelenog do Rebrovačkog mosta, te Nova Varoš i Rosulje.

Iz preduzeća “Eko bel” upozoravaju pčelare da u navedene dane u pomenutim terminima preduzmu sve potrebne mjere za zaštitu pčela, kao što je natkrivanje pčelinjih društava kartonom ili drugim priručnim sredstvima.

Iz ovog preduzeća napominju da će u slučaju loših vremenskih uslova građani biti putem medija obaviješteni o naknadnom terminu akcije.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-sljedece-sedmice-suzbijanje-komaraca/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])