Banjaluka: Javni poziv za projekte iz oblasti sportske rekreacije

Objavljeno: 3. 6. 2015 u 11:39h

Gradska uprava Banjaluka raspisala je javni poziv za predlaganje projekata iz oblasti sportske rekreacije, koji će biti sufinansirani sredstvima iz budžeta grada u ovoj godini.

Na javni poziv, koji će biti otvoren do 18. juna, mogu se prijaviti pravna lica, sportske organizacije, savezi, ustanove sa područja ovog grada.

Biće finansirani projekti koji podstiču sve kategorije stanovništva (djecu, mlade i odrasle) grada Banjaluke da se bave sportskom rekreacijom, a najviši iznos koji će biti dodijeljen po jednom projektu je 2.000 KM.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti u jednom primjerku u zatvorenoj koverti, u kancelariju broj 14 Gradske uprave.

Prijave se mogu dostaviti i poštom na adresu: Grad Banjaluka, Gradska uprava, Odjeljenje za društvene djelatnosti, Trg srpskih vladara jedan sa naznakom “Javni poziv za predlaganje projekata iz oblasti sportske rekreacije, koji će biti sufinansirani iz budžeta grada Banjaluka u 2015. godini, poziv na broj 10-66-329/15″.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-javni-poziv-za-projekte-iz-oblasti-sportske-rekreacije/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])