Produžena prodaja sezonskih karata

Objavljeno: 2. 6. 2015 u 10:00h

Ovogodišnja sezona kupanja u vodenom parku “Akvana” juče je zvanično otvorena, a do 5. juna je produžena prodaja sezonskih karata.

Kako je rekao Borivoje Jevđenić, rukovodilac marketinga i prodaje u “Akvani”, sezonske karte za osnovce, srednjoškolce i studente prodaju se po cijeni od 55, a za građane po cijeni od 80 KM.

On je dodao da će poslije 5. juna sezonske ulaznice za neograničeni broj ulazaka koštati 100 KM. Vrata “Akvane” su tokom radnih dana otvorena od 10 do 19 časova, a u dane vikenda od devet do 19.

Ove sezone cjelodnevna karta će koštati pet KM, za posjetioce koji dođu poslije 12 časova četiri marke, a oni koji požele da se kupaju poslije 16 časova kartu će platiti tri KM.

Cijena dnevne ulaznice za tročlanu porodicu je 12 KM, a za četvoročlanu 15 KM. U sastavu akva parka nalaze se dječji, plivački i bazen s atrakcijama: toboganom dužine 100 metara, vodenim tokom i slično.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/produzena-prodaja-sezonskih-karata/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])