Banjaluka: Blistali kao zvijezde sa crvenog tepiha (Foto)

Objavljeno: 1. 6. 2015 u 09:54h

Učenici Tehničke škole kraj školskih dana obilježili su maturskom proslavom, a tokom defilea gradom blistali su kao zvijezde sa crvenog tepiha.

Okupljanje je počelo u petak naveče ispred škole čije je dvorište bilo premalo da primi svu rodbinu, prijatelje i poznanike maturanata. Uz zvuke truba ispraćeni su do Trga Krajine, a potom i do hotela “Bosna”, gdje je održano slavlje.

Za mnoge od njih ovo ne znači kraj školovanja, jer planiraju upis na fakultete. Jelena Poletan, vazduhoplovni tehničar, planira kroz koju godinu da postane učiteljica.

”Na neki način mi je žao što završavam školu, a na neki i nije. Nastaviću školovanje na Filozofskom fakultetu, smjer učiteljski studij”, rekla je ona.

Da isprate maturu Jelene Strika došli su joj roditelji, brat, baka, a kao pratioci večeri bila su dva druga.

”Završavam smjer saobraćajni teničar, a planiram da se upišem na kriminalistiku”, rekla je Strika.

Maturantkinje Karolina Knežević i Jelena Dakić kažu da će im nedostajati sitnice koje su obilježile školske dane, ali da život ide dalje svojim tokom.

“Osjećam se predivno. Sada planiram da se upišem na Pravni fakutet, jer mi je to interesantno”, rekla je Jelena Dakić, tehničar drumskog saobraćaja.

Izvor: Nezavisne /  Foto: J. Đurđević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-blistali-kao-zvijezde-sa-crvenog-tepiha-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])